Fagne er en del av en fremtidsrettet bransje som har en nøkkelrolle i elektrifiseringen av Norge. Som ansatt hos oss betyr dette at du hver dag bidrar i samfunnsutviklingen.

Hvorfor jobbe i Fagne

Et viktig samfunnsoppdrag

Vi gir tilbake til lokalsamfunnet. Fagne er en del av Haugaland Kraft-konsernet, som igjen er eid av kommuner og kraftlag i regionen. Mesteparten av vårt overskudd går til disse, og dermed tilbake til innbyggerne i regionen.

Fagne er en del av en fremtidsrettet bransje som har en nøkkelrolle i elektrifiseringen av Norge. Som ansatt hos oss betyr dette at du hver dag bidrar i samfunnsutviklingen.

Kompetanse og karriere

Hos oss vil du bli en del av et sterkt teknologimiljø, der kjernekompetansen er sentrert rundt energi og elektro. I Fagne har vi et mål om å bygge kompetanse i eget hus og gjøre mest mulig av oppgavene selv. For deg som ansatt betyr dette en stor bredde i arbeidsoppgaver, utvikling av egen kompetanse og karrieremuligheter i selskapet.

I Fagne tror vi på livslang læring, og vi legger derfor til rette for at våre ansatte skal kunne utvikle seg faglig både i arbeidshverdagen og gjennom videre- og etterutdanning.

Gode ordninger

Vi ønsker at våre ansatte skal trives på jobb og føle seg ivaretatt. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode velferds-, pensjons- og forsikringsordninger. Hos oss er det 37,5 timers arbeidsuke, inkludert lunsjpause. Gjennom bedriftsidrettslaget vårt kan du få støtte til treningssenter, og bli med på et stort antall aktiviteter, som volleyball, golf og fotball. Vi stiller også lag i bedriftsligaen i CS:GO. Ellers har vi firmahytter i både inn- og utland, og flere sosiale arrangementer gjennom året, som julebord, sommerfest og Kraftjazz.

Desentralisert organisering

Fagnes hovedkontor er i Haugesund, men du har også mulighet til å arbeide ved en av våre andre lokasjoner i/på Stord, Sauda, Suldal, Odda, Halsnøy, Fitjar, Ølen eller Skånevik.