Fjernvarmekunder omfattes ikke av strømstøtteordningen

Kunder med fjernvarme har fått feilaktig fratrekk på fakturaen for desember.

Fagne har fått tilbakemelding fra NVE ved Reguleringsmyndigheten for Energi (RME) om at vår tidligere tolkning av støtte til fjernvarme er feil, og at kunder som har fjernvarme dermed urettmessig har mottatt statens kompensasjon for høye strømpriser i desember.

Utbetalt kompensasjonsbeløp må tilbakebetales

Fagne beklager at utbetalt kompensasjonsbeløp for desember må betales tilbake til oss. Fratrekket som fjernvarmekunder har fått utbetalt på fakturaen sin for desember vil legges til som en egen linje på fakturaen for januar. Beløpet vil merkes med «Kompensasjon staten».

Fakturaen for januar blir sendt ut innen en av de nærmeste dagene.

Du finner mer informasjon på NVE sin nettside.

Har du spørsmål? Kontakt oss:

Vårt kundesenter svarer på generelle henvendelser om nettleie, flytting av strømabonnement, faktura, strømmåler o.l. Telefontid mandag til fredag 08.00-15.30.

Ring 987 05 271

Send oss en henvendelse her

Du kan også logge inn på «Min side». Her kan du se ditt forbruk, dine fakturaunderlag, åpne HAN-porten, se målernummer/målepunkt-ID og du kan gi andre tilgang til ditt kundeforhold.

Siste nyheter

 • Nye nettleietariffer fra 1. juli 2022

  Hvordan de nye nettleieprisene fra 1. juli 2022 slår ut for deg, avhenger blant annet av hvor mye strøm du bruker på én gang og når strømforbruket ditt er på det høyeste. Her finner du detaljert informasjon om de nye prisene.

  Les mer
 • Slik kan du spare penger på nettleien

  Tidligere var det bare antall kilowattimer som påvirket nettleien din. Nå kan du også spare penger når du jevner ut forbruket ditt og unngår forbrukstopper.

  Les mer
 • Regjeringen justerer innføringen av ny nettleiemodell

  Med den nye nettleiemodellen kan du spare penger på å jevne ut strømforbruket ditt gjennom døgnet.

  Les mer
Se alle nyheter